Salgssjef

Jobb hos DB Partner : Salgssjef in Haugalandet - Akvakulturtalent

Vi tilbyr en sjelden mulighet til å være med å gå ut i markedet med fremtidens løsninger for oppdrettsnæringen.

Vi tilbyr en sjelden mulighet til å være med å gå ut i markedet med fremtidens løsninger for oppdrettsnæringen. Som salgssjef hos oss vil du få en nøkkelrolle i selskapet og du vil få være med å bygge opp fra å være et gründerselskap til å bli en sentral aktør i markedet. Vi har et stort internasjonalt potensial, men skal vokse stegvis og kontrollert. 

Du vil bli vår kommersiell spydspiss ut i markedet - og få et samlet ansvar for salg, markedsføring og forretningsutvikling. I starten vil du være markedsavdelingen i selskapet - og du må derfor ha evnen til å kombinere strategisk tenkning med stor operasjonell gjennomføringskraft.

Du er en dyktig relasjonsbygger som kan vise til svært gode resultater innen relasjonssalg til sentrale beslutningstakere, primært innen vår bransje. Relevant høyere utdanning og ledererfaring er en fordel, men det avgjørende er din praktiske erfaring og lederegenskaper. Det er viktig at du arbeider effektivt med digitale verktøy. Du har god innsikt i og kunnskap om fiskeoppdrettsnæringen. Du har gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Hovedkrav

Arbeidsoppgaver

- Ansvar for salg, markedsføring og forretningsutvikling i selskapet fra A-til-Å
- Økonomisk ansvar; salgsbudsjett, resultat og prognose
- Utarbeidelse og gjennomføring av salgsstrategi
- Tett kontakt med eksisterende og potensielle kunder
- Tilbudsutarbeidelser og fremforhandling av avtaler 
I tillegg til disse oppgavene vil du som en av de tre første ansatte i selskapet få en avgjørende rolle i utviklingen av selskapet og det kontinuerlige arbeidet med å jakte nye forretningsmuligheter og forbedringer i selskapet.

Kvalifikasjoner

- Du kan vise til erfaring, og gode resultater, med salg av større investeringsløsninger til næringslivet
- Det vil være fordel med erfaring fra salg inn mot fiskeoppdrettsaktører og akvakulturnæringen 
- Det er en fordel om du har et etablert nettverk i fiskeoppdrettsnæringen
- Relevant høyere utdanning er en fordel
- Du arbeider effektivt med digitale verktøy
- Svært gode kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk, så vel skriftlig som muntlig

Fint å ha

fsdfsd

Fordeler

Vi tilbyr en strategisk viktig stilling i en virksomhet med stort internasjonalt vekstpotensial og solide aktører i ryggen. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og ordnede arbeidsforhold. Arbeidssted er med utgangspunkt i Sunnhordland eller på Haugalandet, men vi er også åpen dialog med kandidater som har tilhørighet andre steder i Norge. En del reisevirksomhet må påregnes.