Frequently Asked Questions

Talent

Vi er en spesialisert karrieremarkedsplass som fokuserer på at høyt kvalifiserte arbeidstakere og arbeidsgivere innen akvakultur, fiskerier og sjømat skal finne hverandre.

Vi er høyt kvalifiserte; ansatte, ledelse og grunnleggere er alle rekrutterere med erfaring fra akvakultur i Norge. Vi vet hvor skoen trykker når det gjelder rekruttering i denne bransjen. Vi vet hva du er verdt, og hvor mye verdien øker. Vi driver i kandidatdrevet omgivelser der det er for få kvalifiserte kandidater til alle de ledige stillingene, noe som gjør deg veldig attraktiv for fremtidige arbeidsgivere.

Vi finner de beste mulighetene inne på AkvakulturTalent og hjelper deg på veien med råd, veiledning og støtte. Vi kan gi deg tilbakemeldinger også

Alle jobbtilbud som publiseres på AkvakulturTalent kontrolleres slik at vi kan garantere at både arbeidsgiveren og jobben som publiseres eksisterer.

 

 

Ja, det er den.

 

Selv om du søker på en ledig jobb eller mottar beskjed om at det er en jobb som passer til dine kvalifikasjoner, vil din identitet kun bli delt med arbeidsgiver når det er klart at arbeidsgiver ønsker å ansette deg. Du har kontrollen over informasjonen om deg selv.

 

Ja, det er den.

Selv om du søker på en ledig jobb eller mottar beskjed om at det er en jobb som passer til dine kvalifikasjoner, vil din identitet kun bli delt med arbeidsgiver når det er klart at arbeidsgiver ønsker å ansette deg. Du har kontrollen over informasjonen om deg selv.

Du kan surfe på AkvakulturTalent i nåtid og finne jobber. Du kan også legge inn spesielle søk og få varsel når jobber som passer dine søkekriterier blir lagt ut. Når det skjer kan du søke der og da, eller merke stillingen til senere. Du kan også henvise venner og bekjente til jobber du finner og som passer deres kvalifikasjoner og motta en bonus om de får tilslaget.

Denne karrieremarkedsplassen er rettet mot dem som har sin utdannelse og erfaring innen områdene akvakultur, fiskeri og sjømatindustri. Du kan likevel være kvalifisert for en jobb i næringen. Du må bare legge inn søkekriterier som passer dine kvalifikasjoner. Dessuten har du sikkert venner og bekjente som kunne tenke seg å jobbe i denne næringen. I så fall henvis dem til AkvakulturTalent.no

Alt fra produksjon, røkterjobber, driftsledere for oppdrettsanlegg, biologer, fiskehelsespeialister, kvalitetskontrollører, HR, ledere, mellomledere, skippere, salg- og markedsfolk, osv. Fra nybegynner til ledende stillinger. Vi er fokusert på jobber som får akvakultur, fiskerier og sjømatindustrien videre. Mange jobber i Amerika og ute i Europa, men Norge kommer.

Det gjør ikke noe, men da må du være villig til å flytte. Arbeidsgivere hjelper ofte til med det om du er den personen de vil ha. Vi jobber også med å finne jobber hvor pendling er mulig. Bruk de filtrene i søkefunksjonen for å finne disse jobbene. Glem heller ikke at du kan abonnere på spesifikke søk og få varsel hver gang en passende jobb blir publisert.

Ja, det kan du. Hvis du har gjort hjemmeleksen din så kan du foreta mange gode henvisninger, bare vær åpen om hvem du er og hva du gjør.

 

Nei, det er gratis å publisere stillingsannonser. Du betaler kun for en påfølgende rekrutteringsprosess gjennomført av oss, eller for et på forhånd avtalt antall kvalitetssikrede søknader, som du tar videre selv. Du bestemmer hvilken av de to du velger. Klikk på arbeidsgiverfanen på AkvakulturTalent for mer informasjon.

Brutto årslønn = 12 x kontraktsverdi/kontraktslende i måneder

Arbeidgivere

Vi er en spesialisert karrieremarkedsplass som fokuserer på å tiltrekke oss, vurdere og formidle riktig og nødvendig kompetanse til ditt selskap.

Fordi vi er profesjonelle. Vi kjenner akvakulturbransjen og vi har kunnskap til å tiltrekke oss, vurderer og formidle høyt kvalifiserte fagfolk til ditt selskap. Vi er rekrutterere som kun har fokus på hva akvakulturnæringen, fiskeriene og sjømatindustrien trenger.

Vi kontrollerer alle søkere og søknader slik at vi kan gå god for at du kun får kvalitetssikrede søknader.

Vårt fokus er høyt spesialiserte fagfolk innen næringsmiddelproduksjon, fiskeoppdrett, driftspersonell fra klekkeri til matfiskanlegg, biologer og fiskehelsebiologer, veterinærer, kvalitetskontrollører, HR, logistikk, salg, osv. fra nyutdannede til erfarne ledere. Vi sørger for at de får en fremragende opplevelse ved å bruke AkvakulturTalent som kanal til ny jobb. Alle får sin egen rekrutterer/talentutvikler hos oss som støtter dem gjennom hele prosessen med råd, veiledning og beslutningsverktøy for å hjelpe kandidatene til å ta gode valg.

Du går enkelt og greit til arbeidsgiverdelen på AkvakukturTalent og ordne deg selv, eller du tar en rask telefon til en av våre rådgivere for veiledning.

Deretter må du registrere deg som arbeidsgiver, og du er klar for å poste stillingsannonsen. Vi vil ta en rask kontrollsjekk på annonsen og deretter publisere den så den blir tilgjengelig for alle i nettverket.

Nei, vi er en spesialisert nettbasert karrieremarkedsplass som fokuserer på å tiltrekke oss, vurdere og formidle riktig og nødvendig kompetanse til arbeidsgivere i bransjen. Tjenesten utvikles stadig til både å inkludere selvbetjening, samt god gammeldags menneskelig støtte til både søkere, arbeidsgivere og prosessen i mellom søknad og ansettelse.

1. Fordi det ikke var gyldig. Du et rekrutterings- eller bemanningsbyrå. Vi er lojale overfor nettverket og hensikten med direkte kontakt mellom søker og arbeidsgiver. Det skal ikke forekommer mellommenn inne i nettverket.

2. Du har ikke gitt nok informasjon om bedriften til at vi kan gå god for deg overfor kandidaten.

3. Jobbtilbudet er uklart og dårlig formulert.

4. Jobbtilbudet er ikke gyldig fordi du ser etter en samarbeidspartner/deleier eller du opererer utenfor normale lover og regler for arbeidslivet. Det er ikke vår greie.

 

 

Vårt markedsteam kan fremme din åpne stillinger gjennom vårt nettverk av samarbeidspartnere, sosiale media og vårt nyhetsbrev, så vel som i andre mer tradisjonelle kanaler. Dersom du er på jakt etter de virkelige store talentene der ute, kan vi hjelpe deg med det også, men til en høyere kostnad.

Stillingsannonsene dine vil være synlige i 60 dager fra publiseringsdato.

Nå i begynnelsen må vi gjøre dette selv på manuell måte. Men vi jobber med å automatisere dette slik at vi kan håndtere et stort antall på en trygg måte. Det gjør vi ved å utvikle en algoritme som vurdere alle søknader etter et scoringssystem. Inntil det er gjennomtestet og klart, blir alle arbeidsgivere/stillingsannonser og søkere/søknader kvalitetssikret manuelt.

Start med en vel gjennomtenkt og gjennomarbeidet jobbeskrivelse. La den være klar og tydelig og i tillegg beskrive kulturen i bedriften. En ting er jobben, noe annet er miljøet. Gi oss så mye informasjon du kan om jobben og hvordan du ser for deg prosessen. Ber vi om ytterligere opplysninger eller klargjøring, prøv å svare så raskt som mulig, slik at vi slipper at kandidater går og lurer på om det skjer noe. Ingen synes noe om det, og vi er her for å hjelpe deg.

Enda en vellykket rekruttering! Gratulerer.

Du vil bli fakturert i henhold til avtale, dvs. den pakken du har valgt.

Dersom, av en eller annen grunn, du bestemmer deg for å avslutte arbeidsforholdet med den nyansatte innen 90 dager fra første arbeidsdag, vil AkvakulturTalent gjenåpne rekrutteringen og sørge for en ny kandidat til jobben uten ekstra kostnad for oppdragsgiver.

 

Det er vårt midlle navn!
Vær omfattende

Nøkkelen til vellykket rekruttering på AquacultureTalent starter med din firma profil. En komplett selskapsprofil resulterer i en økning på 25% i intervjuets akseptasjonsrate. Kandidater går til bedriftens profil for å lære mer. Sett din beste fot fremover ved å gi dem all den informasjonen de trenger. Sørg for at bedriftsinformasjonen din er oppdatert med adressen din, den siste pressen og andre relevante eksterne lenker.

 

Showcase din arbeidsgiver merkevare

Mer enn 80% av kandidatene på AquacultureTalent aksepterer et annet tilbud enn det høyeste. Den største grunnen til at vi har hørt for å få en god kamp med en toppkandidat: Selskapet jobber med interessante problemer. Fortell historien din på en overbevisende måte, med tanke på hvilke tekniske kandidater som ønsker å høre. Snakk med ditt nåværende team og finn ut hvorfor de ble med, og vis det! Hjelpkandidater bestemmer om det er en gjensidig passform eller ikke.

Bedriftskultur og kjerneverdier
Sosial oppgave
Muligheter for læring og vekst
Spydspissteknologi

 

Inkluder levende, relevante bilder

Legge til bilder, videoer og beskrivelser som illustrerer bedriftens kultur og verdier. Gode ??bilder hjelper kandidatene til å føle seg for kulturen din, og hjelper dem med å skape bilder som jobber for bedriften din. Vis klipp fra din siste hackathon og utheve hvordan teknisk talent dekomprimeres på jobb og i spill. Sørg for å markere mangfoldet og inkluderingen slik at talentet kan "se seg selv" passer inn i din kultur.