akvakulturtalent.no

Det har gått en stund siden vi har krasjet gjennom denne bloggen, noe som gir litt lys på de fine funksjonene vi har hemmelighet lagret på AkvakultureTalent

Noen ganger trenger du bare å senke tempoet, få din tankehatt og la ideene lage mat. Vi lager ting for folk; Og siden disse menneskene er svært forskjellige fra oss, må vi bry seg om deres behov og gjøre vårt beste for å forstå dem.

Ettersom markedet raskt skifter fra å bli drevet av selskaper til en hardt drevet av kandidater. De søker etter den skinnende gule murveien som kan lede dem til en vellykket karriere.

Bedre styring av din karriere gjør ikke bare livet ditt enklere - det fører til bedre resultater for dine prosjekter og personlig vekst. Derfor er vi glade for å dele at vår kandidatsvisjon for fremtiden er å gi deg de riktige verktøyene, innsiktene og mulighetene for kontinuerlig å øke karrieren din.

Denne nye versjonen gir forbedringer til den samlede opplevelsen, integrasjon med ATSer og et helt nytt meldingsverktøy. Vi er også i reddende livsvirksomhet og i reddingsvirksomhetens liv. Vi vil stå på vaktet vårt og vite at vi hjelper deg med å surfe på den rette teknologiske bølgen i dette talentfulle hav.

Vi vil gjerne ringe ut noen av de større funksjonene som har rullet ut med denne utgivelsen, og fortell deg hvordan du best kan utnytte dem!

Arbeidsgiver Onboarding

MEGET LETT

Hver fase av ombordkjøring med en ny arbeidsgiver er viktig, fra før de dukker opp på våre dører, gjennom deres første måned, til vellykket gjennomføring av deres første leie. Med målet om å hjelpe til med å skape vellykkede bedrifter, utrolige lag og langvarige relasjoner, har vi utviklet en helt ny Registrer & Legg inn en jobbflyt som sikkert vil gjøre livet ditt lettere.

AQT Bedrift registrering

 

Ikke flere av disse endeløse kjedelige former; Vi har nå en guidet trinnvis veiviser som vil gjøre livet ditt lettere. All navigasjon har blitt svært forenklet, jobbsøknader kan nå opprettes fra eksisterende, feilmeldinger er mye mer meningsfulle, og på toppen av det sporer vi nå hvert trinn i prosessen for å forstå hvor smertepunktene dine kan ligge.

Publiser Stilling

 

Nye Produkter

Den ekstra mile

Rekruttering er langt fra å være en one-size-passer-alle slags virksomhet. Det er vanskelig, det er konkurransedyktig, det er skreddersydd for dine behov, og det må mer enn noe være menneskelig!

TALENT.HIRES

Er den komplette end-to-end løsningen. ( fra A til Å.) 

Vi er mer kostnadseffektive enn tradisjonelle rekrutterere og andre sourcing verktøy. 

Ingen skjulte kostnader.
Betal når du lykkes med en ansettelse.


TALENT.APPLICATIONS

Er den mer fleksible løsningen

Betal bare for kvalifiserte, håndplukkede og screenede søknader som samsvarer med jobbtilbudet. 

Få bare de beste og riktige kvalitetskandidatene. 
Vi sørger for at de passer perfekt.